Click Here!!!

Saturday, September 15, 2012

Kerja Amal di Bulan Ramadhan...

CSR...

Assalam... Projek Komuniti ni diadakan pada 13 Ogos yang lepas...disebabkan kesibukan beraya maka sesi pempublishan pon menjadi lambat..haha..by da way..masih blom tlambat nak wish kengkawan..Salam Aidilfitri..Maaf Zahir dan Batin..Al Maklum la..daku hanya insan biasa yang tak lepas dari dosa..semoga kalian semua diberkatiNya...amin

Ok..berbalik kepada citer CSR ni... ni merupakan Majlis Penyampaian Sumbangan Kepada Golongan Kurang Upaya (OKU), Miskin, Malang & Anak Yatim Sumbangan Daripada Peserta-peserta Fishing Safari PMS 2012..yang mana, semua yuran penyertaan peserta tu disumbangkan kepada golongan yang memerlukan... disebabkan ni kerja amal..makanya, i pon menawarkan diri untuk beramal dan menguruskan majlis ni... adatla..kalau nak urus majlis ni..banyak protokolnya...tapi Alhamdulillah..luruskan niat...sucikan hati..InsyaAllah..Allah akan mempermudahkan segalanya...betollll...masa nak uruskan majlis semuanya lancar walaupun ada sedikit kekangan... kepuasannya ialah apabila majlis berjalan lancar dan tengok senyuman di wajah-wajah penerima sumbangan...sapa tak happy dapat RM100 seorang kannnn??? hehe...Hope after this ada lagi insan yang berhati mulia, berkongsi kegembiraan bersama mereka...harta yang banyak kalau tak disedekah pun tiada gunanya...macam air sungai yang tidak mengalir...keruhhhh sejaaa... jadi makanya...buanglah keruh ambillah yang jernih...hehe..tetiba..

wokehhh..enjoy dis pic...thank you very much to Watson, Amoi aka Siew hie, Bella n our Boss Mahathir..and oso PMS Management....

Siew Hie and Me...

Siew Hie and Bella

Us...Me, Siew Hie, Bella and Watson...

Para penerima sumbangan register...

adik-adik meregisterkan diri...

Reg Counter..Bella and Siew Hie...

it's me...hehe

our VVIP..DO and Tuan Jamil..oso Mahathir..Tq for coming..

wajah adik2..

salah seorg penerima sumbangan..

Musliha...

Tuan DO...

Mahathir...Boss dis program..

penerima sumbangan..

penerima sumbangan paling muda...adik Rayyan

Tenang menunggu giliran...




Semoga kita bertemu lagi di Majlis Amal yang lain...Selamat Hari Raya Aidilfitri..Mohon Maaf Zahir dan Batin...kalau ada salah silap harap dimaafkan...daku hanya insan biasa...see ya!